Pigmenterade ögonbryn

3D-bryn

Här används ett väldigt litet och tunt blad som man manuellt rispar in streck i huden med. Bladet doppas i pigment som läggs i det lilla snitt man gör. Detta ger ett resultat som liknar hårstrån. Denna metod rekommenderas inte för dig med fet eller känslig hud. Inte heller om man har större avsaknad av hårväxt vid brynen.


Kombinerade bryn

Här används bladet som vid 3d metoden i kombination med maskinteknik. Det är en bra metod om man vill ha lite mer fyllighet i brynet.


Puderbryn

Ett säkert kort för de flesta hudtyper. Här används enbart maskinteknik med mycket tunna fina nålar som ger ett lätt pudrigt resultat. Om man vanligtvis målar sig med penna eller pomade så kommer man bli nöjd med detta resultat.


Håller i ca 1-3 år och behöver därefter fräschas upp med ny färg.


När brynen är nypigmenterade kan du vara lite rodnad kring brynen. Detta lägger sig oftast på ca 2 timmar. Dagen efter kan brynen se lite mörkare ut än förgående dag. En skorpbildning kan uppstå efter ca 4-10 dagar och när den infaller beror på individuella skillnader. Efter skorpan lossnat så kan brynen upplevas lite ljusare för att sedan komma åter lite mer i färgen. Räkna med en läkningsprocess om ca 3 veckor innan du ser slutresultatet på pigmenteringen. Priser 2021


3d/kombinerade/puderbryn                   5000 kr

Återbesök efter 6 v och inom 6 mån         500 kr

Extra återbesök inom 12 mån                   1250 kr

Påfylling 1-3 år                                             2500 krNålar 

Nålarna som används under behandlingarna är av högsta kvalitet och kommer från det världsledande märket Kwadron.


De är sylvassa och supertunna för att göra så lite skada på huden som möjligt. De ligger sterilt förpackade i engångsmoduler och slängs efter användning.


Pigment 

Pigmenten som används är kompatibla med de nya EU REACH förordningar som trädde i kraft Januari 2022