Information inför ditt besök* Innan du bokar tid, informera mig om du lider av sjukdom och medicinerar för detta.


* Har du nyligen gjort en botox behandling så är det bra om du väntar 2 månader innan du gör en bryn tatuering.


 *Informera mig om du använder någon typ av läkemedel.


* Har du en kosmetisk tatuering/pigmentering sedan innan? Skicka bilder på den till mig. Då kan jag bedöma eventuell metod och om ytterligare en pigmentering skulle bli bra på dig.


* Jag följer inga trender utan är ute efter att ge dig den färg och form du önskar.


* Jag använder mig av pigment som är registrerade hos läkemedelsverket.


* Hållbarhet på pigmeteringarna är ca 1-3 år. Med hållbarhet menar jag att pigmetet håller sin nyans 1-3 år för att sedan blekas med tiden. Efter 1-3 år kommer du antagligen vilja göra en uppfräschning av pigmentet.


* En pigmentering försvinner aldrig helt! Väljer du en ljus färg så kommer den efter efter ett par år att vara näst intill osynlig.


* Du måste vara minst 18 år för att få pigmentera dig hos mig. Skulle det finnas speciella skäl, tex alopeci så är målsman välkommen att kontakta mig för mer information.


* Jag uför ej behandling på gravida eller ammande. Ni är varmt välkomna efter avslutad graviditet och amning.


* Veckan innan behandlingen ska du undvika att dricka alkohol. Undvik värktabletter som innehåller acetylsalicylsyra. Ex på dessa är ipren, ibumetin och treo. Dessa är blodförtunnande. Värktabletter som innehåller paracetamol går bra att använda, ex alvedon och panodil.


* Efter en pigmentering är läkningstiden ca 6 veckor. Efter det går det bra att komma på återbesök.


* Hur man läker en permanent makeup är högst individuellt och inga garantier kan ges. Vissa hudtyper lämpar sig inte för 3d "strån" utan då kan ett par naturliga puderbryn vara en bättre lösning.


* Slutresultat på en behandling ser du först efter tre veckor. Pigmentet måste stabilisera sig i huden. 


* Har du vanligtvis problem med munsår/herpes så kommer du med största sannorlikhet få en utblomning vid läpp pigmentering. Jag rekommenderar därför att tablettbehandla med ex aciclovir som du ber läkare skriva ut. Börja med dessa dagen innan din behandling och fortsätt 2-3 dagar efter behandlingen. Smörj även med förebyggande salva: ex vectavir eller anti.


* Vill du boka tid för en fransmarkering? Tänk på att ta bort din ögonfransförlängning en veckan innan behandling och kom utan smink på ögonen till din behandling.